13. helmikuuta 2007

Tänään onkin töllössä Prison Breakin ensimmäisen kauden viimeinen jakso. Sarja jääpi nyt sitten tietysti tauolle, yhyy. Viime viikon jaksossa porukka pääsi viimein pakenemaan ja muurin yli. Fox River 8.

Aloitin viime viikolla sarjan katsomisen ihan alusta asti, tällä hetkellä olen menossa jaksossa 11. Oli siellä jopa joitain juttuja joita en ollenkaan muistanut, alussa kun en Pakoon mitenkään erityisen intohimoisesti suhtautunut. Eniten itketti viattoman Marilyn-paran kuolema, ja Westmorelandin suru. Sethin itsemurha kummittelee mielessäni, ehkä siksi että hän muistutti jollain tapaa veljeäni.

Mielestäni ensimmäisen kauden parhaat jaksot ovat 1.20 Tonight, 1.21 Go ja 1.16 Brother's Keeper. Ensinmainittu on kenties paras, ja sen olenkin katsonut lukemattomia kertoja. Etukäteen ajattelin takaumajakson Brother's Keeper olevan tylsä ja huono, mutta se osoittautuikin todella hyväksi ja mielenkiintoiseksi.

Mutta tänä iltana siis... viimeistä viedään. "Ensimmäisellä kaudella kiinnijäämisen hintana oli kymmenen vuotta lisää tuomioon. Toisella kaudella kiinnijäämisen hintana on... kuolema."